11.11.2020

Kommunale CPOP koordinatorer

Listen over kommunale CPOP koordinatorer er blevet opdateret.
Her kan du finde de kommunale CPOP koordinatorer fra de 11 kommuner i Region Nordjylland. Listen indeholder navne og mailadresse, se listen her

Tværfagligt kursus i CPOP i Region Nordjylland

Dato for næste tværfaglige kursus i den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske protokol i CPOP på Aalborg Universitetshospital vil blive meldt ud snarest. Kurset består af en introduktion til CPOP, gennemgang af den fysio- og ergoterapeutiske protokol, afprøvning af ledmålinger i praksis og vejledning i indtastning i databasen.

Pladserne er fortrinsvis for deltagere fra Region Nordjylland, som arbejder med børn, som følges i CPOP.

Deltagelse er gratis og tilmelding kan ske ved at sende navn, stilling, ansættelsessted og mailadresse til m.johansen1@rn.dk

Tværsektoriel samarbejdsmodel om CPOP godkendt i Region Nordjylland

En tværsektoriel samarbejdsmodel om CPOP er godkendt under den reviderede Samarbejdsaftale for børn og unge med hjerneskade (link) af Sundhedskoordinationsudvalget. For yderligere oplysninger kontakt Regional koordinator for CPOP, Mette Johansen mail m.johansen1@rn.dk eller tlf. 3047 3915

CPOP i Region Nordjylland

Ludvig og Sara Elsass fonden har støttet opstarten af CPOP i Region Nordjylland gennem en 2- årig projektperiode, fra 2014-16. Pr. 1.1.2016 er CPOP videreført og i drift ved Aalborg Universitetshospital. Tværfaglige konsultationer afholdes i Neuropædiatrisk Team på Aalborg Universitetshospital, Afsnit Nord og Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Forældreinformation kan hentes her. Forældreinformation.

CPOP opfordrer til at alle børn får udfyldt den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske protokol i forbindelse med de tværfaglige konsultationer.

Fagpersoner, der udfylder protokoller på børn inkluderet i CPOP, kan rekvirere login til databasen 3C, hvor protokollerne skal indtastes. Login fås ved at udfylde ansøgningsskema og sende dette til regional koordinator Mette Johansen. Det anbefales at hente de nyeste udgaver direkte på hjemmesiden, så sidst opdaterede version anvendes. Protokollerne indtastes i 3C gerne 1 uge inden konsultationen for validering og klargøring til konsultationen.

Der bliver løbende afholdt gratis tværfaglige kurser i protokollerne. Næste kursusdag er 19. september 2019 fra kl. 9-15.00. Kurset vil være gratis. Tilmelding til m.johansen1@rn.dk med angivelse af navn, arbejdssted og mail.

Kontakt regional koordinator Mette Johansen for yderligere information eller individuel aftale omkring introduktion til undersøgelsesredskaberne på m.johansen1@rn.dk eller tlf. 3047 3915

Ved spørgsmål eller yderligere information er du velkommen til at kontakte regional koordinator

Mette Johansen, Aalborg Universitetshospital, Neuropædiatrisk Team, Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Mail m.johansen1@rn.dk

Tlf 30473915

9. november 2015. Tak for et godt Fyraftensmøde

Det var rigtigt dejligt at se så mange og også nye ansigter til fyraftensmødet på Aalborg Universitetshospital den 28. oktober. Flere har efterspurgt oplæggene og I kan finde dem herunder.

Husk at tilmelde Jer Nyhedsbrevet her, så I fremover modtager information og nyheder fra CPOP. De bliver udsendt 3-4 gange årligt.

Søren Eiskjær: The Spine and Cerebral Palsy

Søren Harving: CP og Ortopædkirurgi

Stephanie Allentoft: Erfaringer fra Vesthimmerlands Kommune

Mette Johansen: Introduktion og status for Nordjylland

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet for Region Nordjylland