28. august 2017

AHA i november 2017 – kurset er fyldt op. Stadig pladser tilbage på AHA-refresher

Der vil blive afholdt et 2½-dages kursus i AHA – Assisting Hand Assessment - samt et ét-dags refresher-kursus, hvor allerede certificerede AHA-brugere kan blive opdateret med ny viden og den nyeste version af AHA 5.0. Kurserne afholdes på  Aalborg Universitetshospital i uge 47, 2017. Se mere under Kurser og temadage her

CPOP kursus i den fysio- og ergoterapeutiske protokol den 24. oktober 2017

Tirsdag den 24. oktober 2017 fra kl. 9.00 – 15.00 afholdes kursus i den fysio-og ergoterapeutiske protokol og manual på Aalborg Universitetshospital.

Kurset vil bestå af en introduktion til CPOP, en gennemgang af den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske protokol samt afprøvning af ledmålinger i praksis. Kurset vil være gratis.

Tilmelding til kurserne kan ske ved at sende navn, stilling, ansættelsessted og mail-adresse til m.johansen1@rn.dk.

18. februar 2016

Ludvig og Sara Elsass fonden har støttet opstarten af CPOP i Region Nordjylland gennem den 2- årige projektperiode, fra 1.1.2014 til 31.12.2015. Pr. 1.1.2016 er CPOP er videreført og i drift ved Aalborg Universitetshospital. Tværfaglige konsultationer vil blive afholdt i Neuropædiatrisk Team på Aalborg Universitetshospital, Afsnit Nord og Regionshospitalet Nordjylland i Hjørring.

Forældreinformation kan hentes her. Forældreinformation.

CPOP opfordrer til at alle børn får udfyldt den ergoterapeutisk og fysioterapeutiske protokol i forbindelse med de tværfaglige konsultationer.

Fagpersoner der udfylder protokoller på børn inkluderet i CPOP kan rekvirere login til databasen 3C, hvor protokollerne skal indtastes. Login fås ved at udfylde ansøgningsskema og sende dette til koordinerende fysioterapeut Mette Johansen. Protollerne kan også udfyldes i papirform. Vi anbefaler at de nyeste udgaver hentes direkte på hjemmesiden, så sidst opdaterede version anvendes. Protokollerne indtastes i 3C senest 1 uge inden konsultationen for validering og klargøring til konsultationen.

Der har været afholdt løbende tværfaglige kurser i protokollerne. Hvis I har behov for CPOP introduktionskurset, bedes I henvende Jer til koordinator Mette Johansen m.johansen1@rn.dk

Ved spørgsmål eller yderligere information er du velkommen til at kontakte regional koordinator

Mette Johansen, Aalborg Universitetshospital, Neuropædiatrisk Team, Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Mail m.johansen1@rn.dk

Tlf 30473915

 

9. november. Tak for et godt Fyraftensmøde

Det var rigtigt dejligt at se så mange og også nye ansigter til fyraftensmødet på Aalborg Universitetshospital den 28. oktober. Flere har efterspurgt oplæggene og I kan finde dem herunder.

Husk at tilmelde Jer Nyhedsbrevet her, så I fremover modtager information og nyheder fra CPOP. De bliver udsendt 3-4 gange årligt.

Søren Eiskjær: The Spine and Cerebral Palsy

Søren Harving: CP og Ortopædkirurgi

Stephanie Allentoft: Erfaringer fra Vesthimmerlands Kommune

Mette Johansen: Introduktion og status for Nordjylland

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet for Region Nordjylland